Organisaties in Terneuzen

Ontdek onze 75 organisaties en initiatieven

Zomermarkt ''de Blide''
TerneuzenSVRZ ''de Blide'' organiseert op zaterdag 16 juli een zomermarkt met gezellige kraampjes, lekkere wafels en u kunt een gokje wagen bij het Rad van Fortuin.
Mantranita
TerneuzenMantra's zingen in een groep op een mooie locatie in Philippine: Centrum de Kern, Mosselpolderstraat 8. Data staan op de Mantranita website bij ZING MEE en in de agenda op deze website.
Gemsee
Terneuzen stadGemsee handelt in de verkoop van edelstenen en mineralen, alsook spirituele dienstverlening zoals life coaching en kaartlegging.
Oudelandes Hoeve
TerneuzenBuurthuis Edvard Grieghof 113a 3536 ES Terneuzen
Radio Zeeuws Vlaanderen
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij er voor u!Met de allerbeste hits van nu en lang vervlogen jaren.Gewoon lekker muziek die niet verveelt.Met landelijk, regio-nieuws, nieuwtjes en tips.
Stichting Pumptrackbaan Axel
Axel en omgevingDeze stichting is actief in het werven van sponsors en donors voor het realiseren van een pumptrackbaan in Axel.
Biljarten in Terneuzen voor senioren
TerneuzenMogelijkeden om te biljarten voor senioren in Terneuzen
Lokaal 54
TerneuzenIn maart 2014 opende Lokaal 54, de nieuwe galerie annex kunstcafé van Anne Mannaerts in de Nieuwstraat in Terneuzen haar deuren.Mannaerts heeft jarenlang een galerie/atelier gehad in Westdorpe: Galerie/Atelier 45. De galerie en het beeldenatelier zijn in het nieuwe pand voortgezet onder de naam Lokaal 54. Bovendien zijn de activiteiten uitgebreid met een kunstcafé.Hoewel de naam kunstcafé wellicht anders doet vermoeden is het niet alleen voor kunstenaars toegankelijk. Iedereen k Lees meer...
Stichting Team Roan
Sas van Gent-Westdorpe-SluiskilKickbox lessen voor kinderen, jeugd en jongeren, volwassenen en professionals.
Stichting Carlot
Terneuzen stadDe stichting Carlot is opgericht in 2000. De werkzaamheden van de stichting concentreren zich op het behoud en in de vaart houden van een van de vijf reddingboten van de Carlot klasse: de Carlot.De stichting Carlot is een ANBI (algemeen nut beogende instelling) stichting. De Stichting Carlot zet zich voor minimaal 90% in voor het algemeen nut en in het bijzonder cultureel nut.De Carlot is geclassificeerd met Lees meer...