Organisaties in Terneuzen

Ontdek onze 99 organisaties en initiatieven

Terneuzen stad
Buurthuis Oudelandse Hoeve
Oudelandse Hoeve  Een plaats met een sociaal-culturele functie, sport en samenzijn. Waar mensen samen komen waar ruimte is voor vergadering, meditatie enz…
Hoek-Philippine-Biervliet
Mantranita
Door het zingen van mantra's krijg je positieve energie en innerlijke rust.Het is een eenvoudige manier om te mediteren, omdat je gedragen wordt door de kracht van de woorden die gezongen worden.
Hoek-Philippine-Biervliet
De Hoekse Rakkers
Stichting De Hoekse Rakkers is een onafhankelijke stichting die diverse uiteenlopende activiteiten organiseert voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in Hoek. We organiseren onze activiteiten voornamelijk vanuit en rond het Dorpshuis Hoek.
Axel en omgeving
Garagesale/rommelmarkt/boekenmarkt
Op zaterdag 24 september 2022 van 09.00 uur tot 14.00 uur organiseren wij voor de 5de keer een garagesale/rommelmarkt in de Händelstraat en omliggende straten. Ook de oudenweg doet dit jaar mee. Toegang is gratis. Deelname is 2 euro. U kunt informatie krijgen bij Jolanda Herman wiljol67@gmail.com of bij Bianca van de wege. Voor de oudenweg biancavandewege@hotmail.com.
Axel en omgeving
Wildplukworkshop
we gaan een (on)kruid behandelen, wandelen en ook iets maken met het kruid. ism theetuin bij ons tuus in koewacht op 14 september en 18 oktober 13.30-16u.koffie/thee met verse appeltaart. €25.
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Garage Sale Sas van Gent
Inwoners van Sas van Gent nodigen u uit om een kijkje te nemen in hun garage, tuin en schuur. En wie weet vind u juist hier waar u al jaren naar zocht.Of komt u voor de sfeer en genieten van een dagje Sas van Gent.
Terneuzen
Quiz en optreden Leo Simoskie
Seniorenvereniging Kanaalzone organiseert een quiz opgezet door onze quizmaster Bram van de Velde. De quiz is zeer gevarieerd van samenstelling: vragen uit de streek, muziekvragen, e.d. Iedereen moet in staat zijn om een mooie score te behalen. Er zijn enkele kleine prijsjes beschikbaar.
Terneuzen
Muziek
The Futureband. Leuke muziekband voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Alle instrumenten zijn welkom. Je kan starten na minimaal 1 jaar les op je instrument.We oefenen elke vrijdagavond van 18.30 uur tot en met 19.30 uur.
Aan-z
Gratis informatie, advies en (opvoed)ondersteuning voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen
Toonbeeld
Centrum voor kunst- en cultuureducatie